SMT Products

Powertraweller

В Powertraveller сме на мисия да дадем възможност на нашите клиенти да се наслаждават на природата по свои собствени условия с помощта на леки, преносими източници на енергия. Технологиите ни помагат да извлечем максимума от времето, което прекарваме на открито: Поддържа ни във връзка с нашите близки и колеги авантюристи, позволява ни да улавяме незабравими моменти и зарежда критични устройства в областта.

Продуктите на Powertraveller са създадени да издържат, могат да се използват при екстремни температури и са устойчиви на елементите и суровото боравене. Те имат много голям брой цикли на презареждане, отричащи необходимостта от използване на батерии за еднократна употреба и са направени с помощта на компоненти и материали, които могат да бъдат използвани повторно или рециклирани.

ИНОВАЦИЯТА Е НАШАТА ДНК

Ние непрекъснато актуализираме и подобряваме нашата продуктова линия с нови версии и създаваме инструменти за обучение на търговците на дребно и потребителите относно характеристиките на нашите продукти. Изграждането на нашата мрежа от посланици и партньорството с елитни спортисти и събития за издръжливост ще катализират нашите изследвания и развитие. Повече от всякога Powertraveller трябва да бъде по -гъвкав, устойчив, мащабируем и иновативен, за да разшири тези ползи за всекидневния любител на отдих. Ние се развиваме бързо, за да отговорим на настоящите екологични, технологични и социални изисквания – и да планираме устойчиво бъдеще. Нашият екип се ангажира да доставя продукти, които ви позволяват да се съсредоточите върху изследването на красотата пред вас. Създайте баланс в живота и удължете отстъплението си на открито. Вземете със себе си продуктите на Powertraveller и открийте отново връзката си с природата.

Разгледайте и поръчайте ecoflow.bg

Официална страница powertraveller.com