SMT Products

Falk Culinair

FALK медни съдове за готвене. Ръчно изработени в Белгия

Истинско майсторство

Falk Culinair е компания, специализирана в производството на професионални медни съдове за готвене с изключително качество. В продължение на поколения готвачите винаги са предпочитали тенджери и тигани с твърда мед поради практическите им предимства. Благодарение на биметалната технология на Falk Culinair, масивната медна плоча осигурява перфектна топлопроводимост без изгаряне, а много тънкият слой от неръждаема стомана гарантира, че готвенето се извършва на хигиенична повърхност, която не изисква специална поддръжка на съдове за готвене. Повече за историята на FALK.


Класическа серия FALK

Класическата серия с ергономичните си чугунени дръжки внася традиционната красота на добрите стари времена във вашата кухня.


Авторска серия FALK

Нашата нова Авторска серия е проектирана да допълни елегантните изчистени линии на днешните модерни кухни.


Серия медна сърцевина FALK

Благодарение на иновативните технологични изследвания, нова серия съдове за готвене с “Медна сърцевина” е разработена от Falk Culinair: плътна медна плоча е директно закотвена от едната страна с много фин слой от аустенитна неръждаема стомана, а от другата страна с тънък слой от феритна неръждаема стомана. Този нов екстериор придава много по -модерен вид, като същевременно запазва всички предимства на проводимостта на твърдата мед. Освен това вътрешната облицовка от аустенитна неръждаема стомана е постоянна, хигиенична, без химикали и никога не може да се стопи.

  • Серията FALK “Медна сърцевина” е издръжлива и има неограничен живот.
  • Професионална дебелина от 2,5 мм, от които 75% твърда мед, 10% неръждаема стомана и 15% феритна неръждаема стомана.
  • Пропорциите, закръглянето и формите са разработени в сътрудничество с професионални готвачи.
  • Всички модели са подходящи за всички печки: газови, електрически, vitro керамични и индукционни и имат изливащ се ръб.
  • Ергономичните дръжки са изработени от масивна лята неръждаема стомана.

Разгледайте и поръчайте falkculinair.bg

Официална страница falkculinair.com